LAŠKO, HVALA, zastava bo plapolala!

Sodeluj v televizijskem oglasu!

Vročica do legendarne Planice 2022 se stopnjuje. Pravi navijači bomo pokazali pravi značaj in z nepozabnim televizijskim oglasom ter podporo na družbenih medijih še dodatno podprli naše orle in jim dali krila, da poletijo še dlje. Naj slovenski orli začutijo, da jih podpira cela Slovenija! Pridruži se tudi ti!

NALOŽI SLIKO ALI KRATEK VIDEO

Vpiši svoje podatkeStrinjam se z obdelavo mojih osebnih podatkov in sicer ime, priimek, elektronski naslov, naslov prebivališča, za potrebe sodelovanja v aktivaciji »LAŠKO, HVALA, zastava bo plapolala!«, ki poteka od 1 .3. 2022 do 27. 3. 2022 ter njihovo hrambo do 30 dni od začetka aktivacije, to je od 1. 3. 2022.
Seznanjen sem, da predmetno privolitev lahko kadarkoli prekličem in zahtevam izbris mojih osebnih podatkov.


Strinjam se z obdelavo mojih osebnih podatkov, in sicer ime, priimek, elektronski naslov, za potrebe sodelovanja v aktivaciji »LAŠKO, HVALA, zastava bo plapolala!«, ki poteka od 1 .3. 2022 do 27. 3. 2022 ter njihovo hrambo do 60 dni od začetka aktivacije, to je od 1. 3. 2022. S posredovanjem fotografij ali video posnetkov jamčim in zagotavljam, da so fotografije ali video posnetki moja izvirna avtorska stvaritev ter dovoljujem njihovo uporabo in objavo za namen oglaševanja blagovne znamke Laško. S posredovanjem fotografij ali video posnetkov Pivovarni Laško Union d.o.o. podelim neodplačno, teritorialno in časovno neomejeno pravico do izkoriščanja fotografij ali video posnetkov v kakršni koli obliki, kar vključuje pravico do izkoriščanja podobe in vseh drugih osebnostnih atributov na fotografijah ali video posnetkih upodobljenih oseb ter zlasti naslednje materialne avtorske pravice na fotografijah ali video posnetkih (v kolikor izpolnjujejo pogoje za avtorsko delo) in vseh elementih fotografij ali video posnetkov, ki bi morebiti predstavljali samostojno avtorsko delo: pravico reproduciranja (vključno s pravico shranitve v elektronski obliki), distribuiranja, predelave in dajanja v najem, dajanja na voljo javnosti in pravico javnega prikazovanja. Če sodelujoči v aktivaciji »LAŠKO, HVALA, zastava bo plapolala!« na fotografijah ali video posnetkih posname druge osebe ali če fotografije ali video posnetki vsebujejo elemente, ki so predmet izključnih pravic, sodelujoči s sodelovanjem v tej aktivaciji jamči in zagotavlja, da je predhodno pridobil in da v času posredovanja fotografij ali video posnetkov ima soglasja posnetih oseb ter soglasja vseh imetnikov morebitnih izključnih pravic na vsebovanih elementih, ki so predmet izključnih pravic, vse v obsegu, ki omogoča v prejšnjem odstavku opisan prenos pravic na Pivovarno Laško Union d.o.o. Če fotografije ali video posnetki vključujejo avtorska dela, na katerih imajo pravice tretje osebe, sodelujoči jamči, da je od takih tretjih oseb pridobil vse pravice v obsegu, ki jih s predhodnim odstavkom prenaša na Pivovarno Laško Union d.o.o.
Ta spletna stran uporablja piškotke. Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo Politiko piškotkov.
Sprejmi in nadaljuj